Članek
Škofljica, 3-sobno stanovanje. Prestižni Penthaus v najlepšem zelenem naselju, le 10 min vožnje do centra LJ. - 498.000 €
Objavljeno May 29, 2024

Prestižni Penthaus v najlepšem zelenem naselju, le 10 minut vožnje do strogega centra mesta Ljubljane

Z veseljem vam predstavljamo razkošen penthaus velikosti 122,10 m², umeščen v mirno in idilično sosesko vila blokov.

To izjemno lepo stanovanje, prvotno zasnovano kot štirisobno, je preurejeno v prostorno trisobno enoto, ki poudarja odprtost in zračnost prostorov. Interier zaznamujejo visoki stropi in obsežne panoramske steklene stene, ki zagotavljajo obilico naravne svetlobe in ponujajo lepi pogled na okoliško pokrajino.

Prostori so premišljeno razdeljeni na bivalni in spalni del. Bivalni prostor sestavljajo velika kuhinja z jedilnico (z izhodom na 1. teraso) , ki prehaja v dnevno sobo z neposrednim dostopom do druge prostorne terase, idealne za sproščanje in druženje. Spalni del obsega dve kopalnici, utility in dve spalnici z možnostjo adaptacije v tri, pri čemer ima glavna spalnica tudi dostop do zasebnega balkona oziroma terase.

Zasebnost in mir sta zagotovljena, saj stanovanje ne meji na nobeno sosednjo enoto ali dvigalo. Oprema po meri in izbrani materiali dodatno poudarjajo ekskluzivnost tega doma.

K penthausu pripadata tudi dve parkirni mesti in dodatno po meri opremljena shramba v kleti.

Lokacija stanovanja je idealna, saj omogoča hiter dostop do nove osnovne šole, vrtca, trgovin in avtobusne postaje, poleg tega pa je v neposredni bližini zelenih rekreativnih površin.

Cena nepremičnine je postavljena na 498.000 EUR, z možnostjo takojšnje vselitve. Kupec ob nakupu krije 2% davek na promet nepremičnin, brez dodatnih stroškov ali provizij za kupca.

Za dodatne informacije in ogled nepremičnine nas kontaktirajte.

Vaš sanjski dom na Lavrici je oddaljen le en klic.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/luksuzni_penthaus_z_izjemnim_razgledom.html

#nepremičnine #Škofljica #stanovanje