Članek
Izola, 3-sobno stanovanje. Biser v srcu Izole - 360.000 €
Objavljeno Jun 04, 2024

Čudovito Trisobno Meščansko Stanovanje z Razgledom na Morje - Izola

Predstavljamo vam ekskluzivno priložnost za nakup razkošnega trisobnega meščanskega stanovanja v srcu Izole. Zavzemite svoje mesto v prefinjeni meščanski hiši iz leta 1906, ki s svojimi 65,8 m² ponuja eleganco, udobje in brezčasen razgled na bistro modrino Jadranskega morja.

Razkošje z Zgodovinskim Pritikom: To stanovanje je del skrbno obnovljene meščanske hiše, ki ohranja duh preteklosti z modernim dotikom. Vsak kotiček hiše pripoveduje zgodbo, od nove strehe do svežih fasad in okenskih okvirjev, vsi obnovljeni pod budnim očesom spomeniškega varstva.

Eleganten Dom z Karakterjem: Notranjost stanovanja odraža meščanski šarm z visokimi stropi in prostornimi sobami, obnovljeno med leti 1994 in 1996, vključno z novimi električnimi in vodovodnimi inštalacijami, okni in talnimi oblogami. Svetle in sončne sobe, obdane z velikimi steklenimi površinami, zagotavljajo obilje naravne svetlobe, s čimer je vsak dan v tem domu posebno doživetje.

Tloris za Sodobno Bivanje:

Predsoba,
kuhinja z jedilnico, ki se elegantno združuje v prostorno dnevno sobo z dostopom na veliko ložo,
dve spalnici,
kopalnica,
Ločen WC.


Lokacija, Ki Nudi Vse: Nahaja se na elitni lokaciji, le nekaj korakov od morja, plaže in vse potrebne infrastrukture, kar omogoča idealno kombinacijo mirnega zasebnega zatočišča in bližine urbanega vrveža. Uživajte v edinstvenem stiku z naravo, medtem ko vam sodobne ugodnosti ostajajo na dosegu roke.

Vaša Priložnost za Nepozabno Bivanje:

Ne zamudite priložnosti za življenje v tem izjemnem stanovanju, kjer se prepletajo zgodovina, eleganca in sodobno udobje. Dobrodošli v vašem novem domu, kjer vsak dan zaživi kot obljuba razkošja in sproščenosti ob morju.

Energetska izkaznica: razred B2.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Juzna-Primorska.r6/IzolaIsola.p68/biser_v_srcu_izole-1-1-1.html

#nepremičnine #Izola #stanovanje