Članek
Kamnik, 3-sobno stanovanje. Stanovanje v vili z vrtom in garažo - 185.000 €
Objavljeno Jun 04, 2024

KAMNIK, 126 m2 + 210 m2 vrta , trisobno stanovanje Z VRTOM, se nahaja v urejeni meščanski vili zgrajeni leta 1940, v neposredni bližini vse infrastrukture: pošte, trgovine, avtobusne postaje, šole, vrtca in hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju meščanske vile, dva prostora /sobi, še neizdelani pa se nahajata v mansardi.

Vse skupaj obsega ½ meščanske vile.

Stanovanje je arhitekturno zasnovano v meščanskem slogu, z elementi sodobnih arhitekturnih smernic. Veliko steklenih površin omogoča obilico sonca in svetlobe, visoki stropi, odprti prostori pa izredno prostornost, funkcionalnost.

Stanovanje je potrebno celovite prenove.

TLORISNA ZASNOVA:

PRVO NADSTROPJE:

Predsoba,
Kuhinja z jedilnico, ki je povezana v,
Dnevno sobo z izhodom na prostoren balkon,
Soba z izhodom na balkon,
Soba,
Kopalnica z wc-jem.
MANSARDA: še neizdelana

Soba,
Soba.
K stanovanju pripada večnamenski prostor in prostoren vrt ter zelenica, ki predstavlja še dodatni bivalni prostor skozi celo leto.

Energetska izkaznica: razred E.Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Kamnik.p24/stanovanje_v_vili__z_vrtom_in_garazo-1-1.html

#nepremičnine #Kamnik #stanovanje