Članek
Ljubljana Vič Rudnik, garsonjera. Stanovanje na odlični lokaciji Prule - 245.000 €
Objavljeno Jun 04, 2024

VIČ, PRULE, 53,5 m2, stanovanje, ki je razdeljeno na dve garsonjeri (25,1 m2 + 28,4 m2) in vpisani kot etažna lastnina na dva posamezna dela se nahaja v urejenem bloku zgrajenem leta 1963, na odlični lokaciji, v neposredni bližini fakultet, trgovin, avtobusne postaje, storitvenih in gostinskih dejavnosti, centra mesta, ter hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Stanovanji sta bila v celoti na novo adaptirani: nove električne, vodovodne inštalacije, okna, vrata, talne obloge in v celoti na novo opremljeno.

Je izredno svetlo, prostorno in funkcionalno, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

STANOVANJE ŠT.1

predsoba,
kuhinja z jedilnico, ki je povezana v sobo,


STANOVANJE ŠT.2

predsoba,
kuhinja z jedilnico, ki je povezana v sobo,
Kopalnica z wc-jem skupna za obe garsonjeri.

MOžnost izdelave še ene kopalnice v garsonjeri tako, da bi imela vsaka enota svojo kopalnico.Stanovanji sta primerni za lastno uporabo ali za investicijo – oddajanje.

Stanovanji odlikuje odlična lokacija, popoln mir in zasebnost.

Energetska izkaznica: razred C.Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/garsonjera.t2/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Vic-Rudnik.p1326/stanovanje_na_odlicni_lokaciji_prule__-2-1.html

#nepremičnine #Ljubljana #stanovanje