Članek
Ljubljana Šiška, 3-sobno stanovanje. Sončno, lep razgled, idealna lega, blizu Tivolija - 398.000 €
Objavljeno Jun 04, 2024

ŠIŠKA, blizu CENTRA, TIVOLIJA, 80,7m2, edinstveno trisobno stanovanje S ČUDOVITIM RAZGLEDOM IN V CELOTI ADAPTIRANO leta 2024, se nahaja v urejenem bloku zgrajenem leta 1966 na mirni, zeleni lokaciji, stran od prometnih cest, v neposredni bližini vse infrastrukture: centra mesta, trgovin, banke, avtobusne postaje in hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti parka Tivolija, Rožnika, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Stanovanje je v celoti adaptirano: nove električne, vodovodne inštalacije, nova okna, vrata, protivlomna vrata, talne obloge.

Arhitekturno je zasnovano tako, da je orientirano na dve strani , kar omogoča izredno ugodno lego in osončenje. Je izredno prostorno, svetlo in funkcionalno. Veliko steklenih površin omogoča obilico sonca in svetlobe, veliki, odprti prostori izredno prostornost, funkcionalnost.

TLORISNA ZASNOVA:

Predsoba,
Kuhinja z jedilnico,
Dnevna soba z izhodom na balkon,
Soba,
Soba,
Kopalnica z wc-jem,


Parkiranje pred blokom na zapornico.

Stanovanje odlikuje odlična lokacija, mir in zasebnost.

Energetska izkaznica: razred C.



Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Siska.p1327/soncno_lep_razgled_idealna_lega_blizu_tivolija_-1.html

#nepremičnine #Ljubljana #stanovanje