Članek
Ljubljana Šiška, 2-sobno stanovanje. Sončno, s čudovitim razgledom - 265.000 €
Objavljeno Jun 04, 2024

ŠIŠKA, blizu Tivolija, 56,3 m2, čudovito in izredno funkcionalno dvosobno stanovanje, v celoti adaptirano se nahaja v urejenem, mirnem in lepo vzdrževanem bloku z dvigalom zgrajenem leta 1965 na odlični lokaciji v neposredni bližini vse infrastrukture: šole, vrtca, trgovin, avtobusne postaje, zdravstvenega doma in hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti parka Tivoli, Rožnika, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Stanovanje je arhitekturno zasnovano kot dvosobno in prostornim balkonom orientirano na zelenje.

V celoti je bilo renovirano: nove električne, vodovodne inštalacije, talne obloge, protivlomna vrata, notranja vrata, okna.

Je izredno prostorno, svetlo in funkcionalno. Veliko steklenih površin omogoča obilico sonca in svetlobe, veliki, odprti prostori pa izredno prostornost, funkcionalnost, kar omogoča izredno prijetno bivanje.

TLORISNA ZASNOVA:

Predsoba,
Kuhinja z jedilnico,
Dnevna soba z izhodom na prostoren balkon,
Soba,
Kopalnica ,
Wc.


OPREMA: v celoti opremljeno

PRIKLJUČKI: CK-toplarna, klima, izredno nizki mesečni stroški.

Stanovanje odlikuje odlična lokacija, mir, zasebnost, v celoti renovirano, možnost takojšnjega prevzema.

Energetska izkaznica: razred D.Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/dvosobno.t5/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Siska.p1327/soncno_s_cudovitim_razgledom_.html

#nepremičnine #Ljubljana #stanovanje