Članek
Ljubljana Šiška, 4-sobno stanovanje. Meščansko stanovanje z vrtom, garažo - 430.000 €
Objavljeno Jun 06, 2024

ŠIŠKA, VODNIKOVA, stanovanjska površina 90m2 + neizdelana podstreha 90m2 + 2 GARAŽI + VRT, štirisobno stanovanje se nahaja v urejeni dvostanovanjski stavbi zgrajeni leta 1870, na mirni lokaciji, v neposredni bližini vse infrastrukture: trgovine, banke, pošte, šole, vrtca, avtobusne postaje, centra mesta in hkrati blizu zelenih, rekreativnih površin, pohodnih in kolesarskih poti: Mostec, Rožnik, Tivoli.

Stanovanje je bilo obnovljeno, je izredno prostorno, svetlo in funkcionalno, kar omogoča ugodno in kvalitetno bivanje sodobnega časa.

Nahaja se v prvem nadstropju dvostanovanjskega objekta. Pripada pa mu tudi cela neizdelana podstreha (1+M). Izredna priložnost za investicijo, možnost preureditve glede na potrebe in želje posameznika.

Sestoji iz:

Predsobe,
Kuhinje z jedilnico,
Dnevne sobe,
3 spalnic,
Kopalnice,
Wc-ja,
Celotna neizdelana podstreha.


K stanovanju pripadata še DVE GARAŽI in velik prostoren VRT IN ZELENICA, ki omogoča dodatni bivalni prostor skozi celo leto.

Stanovanje odlikuje odlična lokacija, bližina narave, zelenih površin in hkrati blizu centra mesta.

Energetska izkaznica: razred E.Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/stirisobno.t39/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Siska.p1327/oglas3514588.html

#nepremičnine #Ljubljana #stanovanje