Članek
Umag, Savudrija - Petram Resort - trisobno stanovanje - 501.351 €
Objavljeno Jun 06, 2024

Na najbolj severni točki hrvaške obale s pogledom na Piranski zaliv se nahaja Petram Resort & Residences z vrhunskimi nepremičninami za bivanje.

Visoko-kvalitetna trajnostna gradnja, novi materiali in svež dizajn v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin v zaprti skupnosti ponujajo popoln oddih z vsemi storitvami, ki si jih lahko zamislite na dosegu roke.

V glavni zgradbi resorta je v 4 etažah na voljo 179 počitniških apartmajev v razponu velikosti od 31,7 do 132,8 m2. Izbirate lahko med 22 garsonjerami, 77 dvosobnimi stanovanji, 78 trosobnimi stanovanji in 3 štirisobnimi stanovanji. Vse enote odlikujejo moderni in odprti tlorisi ter čudoviti razgledi.

Enote se prodajajo popolnoma opremljene, in sicer bodo enote manjše od 100 m2 opremljene v stilu Mediteran, enote večje od 100 m2 pa v stilu Luxury. Mesečni stroški vključujejo vzdrževanje v višini 4 eur/m2 + DDV in vplačilo v rezervni sklad v višini 0,5 eur/m2.

Znotraj resorta so urejena tudi parkirna mesta namenjena lastnikom oziroma uporabnikom bivalnih enot. Navedena cena vključuje apartma, parkirno mesto in notranjo opremo (brez DDV).

V resortu Vam bodo vedno na voljo naslednje storitve:

Restavracije in kavarne,
Telovadnice in drugi športni objekti,
Nakupovanje,
Wellness in spa,
Bazeni (infinity, zaprti, vrtni, za otroke),
Privatna plaža z barom,
Otroški park in privatno varstvo otrok,
Storitve varovanja, paketi vzdrževanja, concierge, prevozi po kopnem in morju,..
V neposredni bližini se nahaja profesionalno golf igrišče z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje in pohodnike ter številna kulinarična doživetja Istre. Za vse, ki ste željni še več vodnih dogodivščin pa je le nekaj minut vožnje oddaljen vodni park Istralandia. Poleg tega bližnje mesto Umag ponuja vse urbane in druge storitve potrebne za moderno življenje.

Edinstvena priložnost za vsakega, ki si želi svojega koščka raja na zemlji in ceni udobje ter brezskrbnost, ki ju zagotavljajo storitve luksuznega resorta.

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero, s hitrejšo izpeljavo najema kredita in celostno svetovalno podporo osebnega bančnika.

Smo izključno zastopniki prodajalca – kupec ne plača provizije.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Hrvaska.d54/Istarska-zupanija.r38/Umag.p245/oglas3277247.html

#nepremičnine #stanovanje #Umag #nekretnine