Članek
Umag, Savudrija - Petram Resort -trisobno stanovanje - 416.132 €
Objavljeno Jun 06, 2024

Na najbolj severni točki hrvaške obale s pogledom na Piranski zaliv se nahaja Petram Resort & Residences z vrhunskimi nepremičninami za bivanje.

Visoko-kvalitetna trajnostna gradnja, novi materiali in svež dizajn v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin v zaprti skupnosti ponujajo popoln oddih z vsemi storitvami, ki si jih lahko zamislite na dosegu roke.

Skupno 18 stanovanj se nahaja v treh večstanovanjskih zgradbah in so po meri narejena za vsakega, ki išče vrhunsko stanovanje ali prostor za oddih. Nahajajo se na mirni lokaciji in ponujajo večjo mero zasebnosti.

Na voljo je 6 čudovitih trisobnih atrijskih stanovanj modernega videza in odprtih tlorisov.

Vsako stanovanje ima dve spalnici s pripadajočima kopalnicama in ločeno stranišče za goste. Osrednji prostor odlikuje sodobna in funkcionalna kuhinja, ki se nadaljuje v jedilnico in prostorno dnevno sobo z izhodom na pokrito teraso in vrt. Notranja uporabna površina je 75,6 m2, velikost pokrite terase je 20 m2, velikost vrta pa se med stanovanji razlikuje in se giblje v razponu od 55,8 m2 do 227 m2. Vsakemu atrijskemu stanovanju pripada eno parkirno mesto pred zgradbo.

Stanovanja se prodajajo popolnoma opremljena in sicer v stilu Mediteran. Mesečni stroški vključujejo vzdrževanje v višini 4 eur/m2 in vplačilo v rezervni sklad v višini 0,5 eur/m2. Navedena cena vključuje stanovanje z atrijem, parkirno mesto in notranjo opremo (brez DDV).

V resortu Vam bodo vedno na voljo naslednje storitve:

Restavracije in kavarne,
Telovadnice in drugi športni objekti,
Nakupovanje,
Wellness in spa,
Bazeni (infinity, zaprti, vrtni, za otroke),
Privatna plaža z barom,
Otroški park in privatno varstvo otrok,
Storitve varovanja, paketi vzdrževanja, concierge, prevozi po kopnem in morju,..
V neposredni bližini se nahaja profesionalno golf igrišče z 18 luknjami, mnoge vinske in oljčne poti, izleti za kolesarje in pohodnike ter številna kulinarična doživetja Istre. Za vse, ki ste željni še več vodnih dogodivščin pa je le nekaj minut vožnje oddaljen vodni park Istralandia. Poleg tega bližnje mesto Umag ponuja vse urbane in druge storitve potrebne za moderno življenje.

Edinstvena priložnost za vsakega, ki si želi svojega koščka raja na zemlji in ceni udobje ter brezskrbnost, ki ju zagotavljajo storitve luksuznega resorta.

V sodelovanju z Gorenjsko banko Vam omogočamo ekskluzivne stanovanjske kredite za nakup izbrane nepremičnine v Petram Resort & Residences – z izredno ugodno obrestno mero, s hitrejšo izpeljavo najema kredita in celostno svetovalno podporo osebnega bančnika.

Smo izključno zastopniki prodajalca – kupec ne plača provizije.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Hrvaska.d54/Istarska-zupanija.r38/Umag.p245/Petram_Resort-trisobno_stanovanje.html

#nepremičnine #Umag #stanovanje #nekretnine